Besplatni info telefon: 0800 300 500

HrvatskaBosna i Hercegovina

WPC decking

Inovativni sustav za terase, izrađen od drvno-polimerskog-kompozita, povezuje sve pozitivne osobine drvne industrije i modernih polimernih materijala iznimne kvalitete.

REHAU Relazzo WPC Decking izuzetno je kvalitetno rješenje za vanjske terase, sunčališta, šetnice, kao obloga za bazen, balkon i sl.
Daske (pajole) REHAU sustava Relazzo su prilikom svoje proizvodnje četkane samo jednom smjeru kako bi se dobila izuzetno kvalitetna protuklizna površinu, razreda R112.

Najviša razina kvalitete, trajna održivost oblika, otpornost na vremenske uvjete i klimatske promjene, jednostavnost u održavanju i dugovječnost, kao i činjenica da ne postoji opasnost od pojave iverja tek su neke od iznimnih osobina ovog materijala.

Dodamo li nabrojanim kvalitetama široku paletu boja i nijansi, dvije različite izvedbe površinskog sloja, tri različite duljine i dvije širine, kao i vizualni i taktilni dojam drveta, niti za jednu od Vaših želja u oblikovanju i uređenju terase ne postoje granice.

Pošaljite nam upit

Obzirom da se radi o robi po narudžbi, molimo, ispunite obrazac kako bismo Vas kontaktirali.

Vaše ime *

Vaš e-mail *

Vaša Poruka

* obavezna polja

Kategorija:
  • Opis

Opis proizvoda

  • RELAZZO classic su profili za terase dostupni u klasičnoj širini od 140 mm u dva dekora – žljebasti i nazubljeni
  • RELAZZO pro uslijed veće širine od 194 mm nudi prednost bržeg postavljanja te vizualni dojam manjeg broja fuga. I ovi su profili dostupni u oba dekora
  • RELAZZO edge širine 140 mm osmišljen je za rubne dijelove ili stepenice, odnosno sve neuobičajene oblike terasnih površina . Ovaj se profil, upravo zahvaljujući svojoj punoći profila, može rezati u svim zamislivim oblicima.
rehau

Share Button